Cautare

2460 de rezultate pentru "clasamente liga vi seria 1 etapa 17" (3.37 secunde)
La aceasta etapa pot participa atat persoanele fizice (cu cetatenie romana, varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani neimpliniti si cel putin studii medii definitivate), cat si cele juridice (microintreprinderi care au cel mult doi ani de activitate la data inregistrarii on line, nu au datorii la bugetul statului, asociatul sau actionarul solicitant are cetatenie romana, varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani neimpliniti si cel putin studii medii definitivate).
Transsylvania Off Road Club va organiza in perioada 26-29 august 2010 cea de-a IV-a etapa a Campionatului National de Off Road organizata la Cluj. ... Traseul ales pentru aceasta etapa se afla in jurul statiunii Muntele Baisorii.
Argentina trebuie sa astepte jocul rezultatelor pentru a spera la calificarea mai departe.In grupa D, Croatia are 6 puncte, Islanda 1 punct, Argentina 1 punct, iar Nigeria 0 puncte.
In alta etapa, avem un alt nume: ... A doua etapa minunata e aceea ca trebuie sa trezim in noi cea mai mare recunostinta si incredere pentru acest an pe care il incepem in compania lui Isus.
Astfel, in prima etapa parinti isi vor putea inscrie copiii la ce scoala vor dori, indiferent de locul unde au domiciliul. Va exista si o a doua etapa- in care elevii vor fi inscrisi la scoala la care sunt arondati.
3.231 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare - joi, 9 mai, ora 20.00 Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, recomanda tuturor parintilor sa isi inscrie copiii in clasa pregatitoare, in perioada alocata celei de-a doua etape, respectiv 8 - 17 mai.
Prima etapa a dietei, perioada de atac, dureaza maxim 10 zile si reprezinta perioada in care proteinele ocupa un loc regesc si exclusivist in alimentatie. Aceasta etapa, foarte restrictiva, insa foarte prietenoasa celor ce iubesc mancarea mai mult decat sanatatea, vine la pachet si cu reactii adverse si contraindicatii.
Gigi Becali este convins ca amanarea meciului cu Gloria Bistrita ii va ajuta pe stelisti sa invinga pe Sevilla in etapa a treia a Ligii Campionilor, partida care va avea loc la 23 octombrie".
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Handbalistele au castigat amicalele cu Deva Handbalistele de la SCM Craiova au castigat ambele meciuri de verificare disputate la Filiasi in compania colegei de Liga Nationala, CSM Cetate Deva.
Liga Nationala de handbal masculin se reia astazi, de la ora 18.00, cu jocul din etapa a XII-a dintre Dinamo Municipal Calarasi (locul 5, 13 puncte) si Energia Pandurii Targu Jiu (locul 4, 13 puncte).
Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este multumit de modul in care decurge pregatirea si a devenit optimist in privinta indeplinirii obiectivului, ramanerea in liga secunda.
cu peste 100 de jocuri in Liga 1. In schimb, Dinamo, adversara gorjenilor etapa viitoare, are sase. ... Dinamo Bucuresti a strans cele mai multe puncte in 19 etape (43) si vine sambata, la Targu Jiu, din postura de lider al Ligii 1.
Handbalistele de la SCM Craiova si CSM Ploiesti se intanesc astazi, de la ora 17.00, la Filiasi, intr-un meci devans din cadrul etapei a 20-a din Liga Nationala.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene.
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
Steaua avea neaparata nevoie de victorie in meciul cu rivala din Stefan cel Mare, pentru a mai pastra sanse la titlu in Liga I.
STEAUA invinge RAPID in derby-ul etapei a 9-a din LIGA 1, scor 1-0. ... Grigore, Oros, Glauber, Milisavljevic - Codrea - Herea, Pancu, Surdu, Teixeira - Bilasco STEAUA - RAPID 1-0 (Bourceanu 90+5) Min.
anul si promovarea pana ajunge in Liga 1. Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache, a prezentat, miercuri, noua echipa a proiectului AS Academia Rapid Bucuresti, structura in care presedinte este Daniel Niculae, director tehnic e Daniel Pancu, manager va fi Ovidiu Burca, iar antrenor Constantin Schumacher.
Liga 1: Al patrulea rezultat de 1-1 intre FCSB si CFR Cluj. ... Dan Alexandru) FCSB si CFR Cluj au remizat pentru a patra oara consecutiv in acest sezon, cu acelasi scor chiar, 1-1, in meciul care ar fi putut transa soarta titlului in Liga 1, pe Arena Nationala.
google-analytics.com